Gabriela Marinblå Pärlklänning för Flickor

gabriela marinblå klänning, flickklänning ceremoni, festklänning barn, barnkläder elegans, marinblå flickklänning, barnmode Sverige, köp barnklänning online, lyxiga barnkläder, festkläder för unga damer
  • ny produkt
Skickas inom: 1 dag
Leverans: Priset inkluderar inte eventuella betalningskostnader kontrollera leveransmetoderna
Pris: 440,00 kr 440.00
kvantitet styck

Inne rozmiary dostępne

lägg till i önskelistan
* - Fält obligatoriskt

Beskrivning

Vi presenterar klänningen "Gabriela Marinblå Pärla" – en kvintessens av festlig elegans, avsedd för unga damer som vill lysa upp vid alla typer av ceremonier. Denna extremt eleganta formella klänning i en djup marinblå nyans är det perfekta valet för en flicka som värdesätter klass och subtil elegans.

Hela skapelsen täcks av en bländande lager av små paljetter som vid varje rörelse pittoreskt skimrar, skapar en effekt av en stjärnklar himmel. Delikat puffiga ärmar tillför charm och lätthet, samtidigt som de förblir i full harmoni med klänningens enkla linje. Denna kombination gör att Gabriela-klänningen är synonymt med sofistikerad stil.

Bekvämligheten att bära garanteras av en väl genomtänkt design och noggrant utvalda, mjuka foder, vilket ger full rörelsefrihet. På baksidan av klänningen finns ett diskret blixtlås som underlättar för barnet att klä sig själv.

Denna klänning är ett idealiskt val för olika tillfällen – från högtider, familjeceremonier, till bröllop, balar eller födelsedagsfester. Tack vare ett brett utbud av storlekar kommer varje ung dam att hitta en perfekt passande modell som gör att hon känner sig speciell och oerhört elegant på denna viktiga dag för henne.

Storlekarna är anpassade efter barnets ålder och erbjuder exakta mått på längd, bröstmått och ärm, vilket garanterar en perfekt passform. Varje ung person, modig i sina modeval, kommer att hitta i Gabriela Marinblå Pärlklänning en perfekt följeslagare som betonar hennes unika karaktär och personlighet.

Ålder Storlek Längd Bröstomfång Ärmlängd
4-5 År 122 64 cm 68 cm 56 cm
6-7 År 128 67 cm 71 cm 58 cm
7-8 År 134/140 70 cm 74 cm 60 cm
9-10 År 146 76 cm 80 cm 64 cm

Fraktkostnader Priset inkluderar inte eventuella betalningskostnader

Leveransland:

Relaterade produkter

Svart Magnolia Barnbolero
Svart Magnolia Barnbolero
Pris: 210,00 kr
Svarta Mode Strumpbyxor med Strass
Svarta Mode Strumpbyxor med Strass
Pris: 95,00 kr

Produktrecensioner (0)

Submit
upp
Sklep jest w trybie podglądu
Visa fullständig version av sidan
Sklep internetowy Shoper.pl