Reklamationer

Reklamationer hos ZOYA Fashion – Vi bryr oss om din tillfredsställelse

Välkommen till vår sida för reklamationer. På ZoyaFashion strävar vi efter att säkerställa att varje kundupplevelse är så positiv som möjligt, även när saker inte går som planerat. Vi förstår att vid speciella tillfällen är varje detalj viktig, och därför hanterar vi reklamationer med största omsorg och effektivitet.

Hur man gör en reklamation:

 1. Kontakta Oss: Om du behöver göra en reklamation, vänligen kontakta oss via e-post på info@zoyafashion.se. Vi är här för att hjälpa dig.

 2. Reklamationsdetaljer: I din reklamation, vänligen inkludera följande information:

  • Ditt namn och efternamn
  • Din e-postadress
  • Datum då köpet genomfördes
  • Beskrivning av varan som reklamationen gäller
  • Ditt specifika krav i samband med reklamationen
  • Alla relevanta omständigheter som stödjer din reklamation
 3. Komplettering av Information: Om vi behöver ytterligare information för att behandla din reklamation, kommer vi att kontakta dig för att komplettera de nödvändiga uppgifterna.

 4. Snabb Återkoppling: Vi strävar efter att hantera din reklamation omedelbart efter att vi har mottagit den i korrekt form. Du kommer att få ett svar via e-post eller vanlig post, beroende på vilken kontaktmetod du föredrar.

 5. Hantering av Godkända Reklamationer: Om din reklamation är berättigad och innebär att vi behöver skicka en ny vara eller korrigera ett fel, kommer vi att täcka alla relaterade leveranskostnader.

Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att ge dig den service och support du behöver.

Tack för att du väljer ZOYA Fashion för dina speciella tillfällen. Vi ser fram emot att fortsätta att tjäna dig med högkvalitativa barnkläder och en service du kan lita på.

Med vänliga hälsningar,

Teamet på ZOYA Fashion - festklänningar för barn, julklänning barn, festklänningar för flickor, vita klänningar barn, babyklänning, dopklänningar, klänningar till tjejer, klänning barn.

upp
Sklep jest w trybie podglądu
Visa fullständig version av sidan
Sklep internetowy Shoper.pl