Betalningsmetoder

Välkommen till vår webbshop för barnkläder till speciella tillfällen! Vi förstår att enkelhet och säkerhet i betalningsprocessen är lika viktigt som att hitta den perfekta outfiten för ditt barns speciella dag. Därför erbjuder vi flera betalningsalternativ för att passa dina behov och preferenser.

  • Banköverföring - Efter att du lagt din beställning och valt banköverföring som betalningsmetod, kommer vi att skicka dig en e-postbekräftelse med alla nödvändiga uppgifter för överföringen, inklusive vårt bankkontonummer. Du kan genomföra överföringen online, via posten eller direkt på din bank. När vi har mottagit betalningen på vårt konto, påbörjar vi omedelbart behandlingen av din beställning.

 

  • Elektronisk betalning / Betalkort - För en snabb och säker betalningsupplevelse erbjuder vi även möjligheten att betala elektroniskt eller med betalkort. Genom att använda pålitliga betalningssystem som ZEN och PayPal, garanterar vi en smidig betalningsprocess. När du väljer detta alternativ kommer du att bli omdirigerad till en säker betalningssida med SSL-kryptering där du kan välja din bank och slutföra betalningen.

     

 

 

Om du har några frågor eller funderingar kring betalningsprocessen, tveka inte att kontakta oss. Vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med alla dina behov.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra din speciella dag ännu mer minnesvärd med vår exklusiva kollektion av barnkläder.

Med vänliga hälsningar,

ZOYA Fashion - festklänningar för barn, julklänning barn, festklänningar för flickor, vita klänningar barn, babyklänning, dopklänningar, klänningar till tjejer, klänning barn.

upp
Sklep jest w trybie podglądu
Visa fullständig version av sidan
Sklep internetowy Shoper.pl