Leverans

Metoder för Leverans hos ZOYA Fashion

Välkommen till ZOYA Fashion! Vi förstår vikten av att din beställning levereras snabbt och säkert. Här är våra leveransalternativ för att säkerställa att ditt barns specialklänning anländer i tid till det stora evenemanget.

Snabb och Säker Leverans:

  • Kurirföretag (GLS och PostNord): Detta är vårt snabbaste och säkraste leveransalternativ. När du väljer kurirleverans, kan du förvänta dig bekvämlighet och pålitlighet. Du kommer även att få en spårningslänk via e-post, så att du kan följa din beställnings resa fram till din dörr.

Gratis Frakt:

  • Beställningar Över 950 SEK: Njut av gratis frakt för beställningar över detta belopp, också levererat genom GLS.

Kostnaden för leveransen beror på storlek och vikt av din beställning samt betalningsmetod och leveransalternativ. Slutgiltig kostnad visas i kassan efter att du valt betalnings- och leveransmetod.

 

Metoder för Leverans

Leveranstid

5-6 arbetsdagar


5-6 arbetsdagar

Ekonomisk Leverans

10-12 arbetsdagarh

 

Tidsram för Mottagande av Paket:

Efter att din beställning lagts, får du en bekräftelse via e-post med en länk. Vi påbörjar bearbetningen av din beställning efter att betalningen mottagits och håller dig uppdaterad om processen.

 

Beräkning av Paketets Ankomst:

Leveranstid = Skickningsdatum + Leveranstid

 

Skickningsdatum beror på produktens tillgänglighet och din valda betalningsmetod, medan leveranstiden är beroende av ditt val av leveransmetod.

 

Produktens Tillgänglighet:

Vid varje produkt anges en tidslinje för när vi kan skicka din beställning, från 24 timmar till flera dagar. Vi strävar efter att hålla vår webbsidas lagersaldo uppdaterat, men ibland kan leveranstiden förlängas, och vi kommer då att informera dig omedelbart.

För Större Beställningar:

Om du beställer flera produkter anpassas skickningstiden till produkten med längst leveranstid. Delade leveranser är möjliga, kontakta oss eller lämna en notering vid din beställning.

Internationella Leveranser:

Leveransland

Leveranstid

Österrike, Tjeckien, Luxemburg, Tyskland, Slovakien, Lettland, Estland, Litauen, Belgien, Nederländerna, Polen

1-2 arbetsdagar

Bulgarien, Danmark, Rumänien, Ungern

2-3 arbetsdagar

Frankrike, Spanien, Italien, Kroatien, Irland, Liechtenstein, San Marino

3-4 arbetsdagar

Portugal,

5-6 arbetsdagar

Finland, Montenegro, Ukraina, Moldavien, Israel, Island, Albanien, Bosnien och Hercegovina, Cypern, Grekland, Malta, Nordmakedonien, Norge, Serbien, Schweiz, Storbritannien

7-10 arbetsdagar

Övriga länder

Vänligen kontakta oss


Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information eller hjälp.

Med vänliga hälsningar,

Teamet på ZOYA Fashion - festklänningar för barn, julklänning barn, festklänningar för flickor, vita klänningar barn, babyklänning, dopklänningar, klänningar till tjejer, klänning barn.

upp
Sklep jest w trybie podglądu
Visa fullständig version av sidan
Sklep internetowy Shoper.pl