Gabriela Elegant Rosa Festklänning för Flickor

Skickas inom: 1 dag
Leverans: Priset inkluderar inte eventuella betalningskostnader kontrollera leveransmetoderna
Pris: 440,00 kr 440.00
kvantitet styck

Inne rozmiary dostępne

lägg till i önskelistan
* - Fält obligatoriskt

Beskrivning

Klänningen Gabriela är själva essensen av elegans och subtil stil, designad med de yngsta modemedvetna tjejerna i åtanke. Denna unika festmodell kombinerar klassisk charm med en touch av modern glans, vilket gör den till ett perfekt val för olika särskilda tillfällen.

Den rosa färgen på denna klänning kommer att förtrolla med sin delikata nyans, vilket otvivelaktigt påminner om barndomens söta och glada natur. Klänningen är designad för att varje flicka ska känna sig speciell och bekväm i den. Ett mjukt foder garanterar komfort under hela tiden den bärs, och ett lättanvänt dragkedja i ryggen underlättar för självständig påklädning.

Särskilt uppmärksamhet dras till de imponerande ärmarna med en lätt puffig design, som lägger till en touch av extravagans till klänningen Gabriela, samtidigt som den behåller en aura av barnslig oskuld. Hela klänningen är kantad med rosa paljetter som gnistrar och glänser vid varje rörelse, fångar blickar och gör klänningen till ett verkligt eftertraktat objekt vid varje fest.

En mångfald av storlekar gör det möjligt att perfekt anpassa klänningen till behoven och storlekarna hos unga damer. Från versioner för fyraåringar, till klänningar för skolålderns flickor, till modeller för äldre barn – varje ung dam hittar något för sig.

Således är klänningen Gabriela inte bara en vacker del av garderoben utan också ett praktiskt och bekvämt val för sådana högtider som baler, fester, högtider eller familjeceremonier. Det är kläder som kombinerar estetik med funktionalitet, vilket är nyckeln till barnets välbefinnande under viktiga ögonblick.

Ålder Storlek Längd Bröstomfång Ärmlängd
4-5 År 122 64 cm 68 cm 56 cm
6-7 År 128 67 cm 71 cm 58 cm
7-8 År 134/140 70 cm 74 cm 60 cm
9-10 År 146 76 cm 80 cm 64 cm

När ni väljer klänningen Gabriela investerar ni i tidlös elegans som kommer att förtjusa varje ung dam, och ge henne komfort och självförtroende under speciella stunder.

 

Fraktkostnader Priset inkluderar inte eventuella betalningskostnader

Leveransland:

Produktrecensioner (0)

Submit
upp
Sklep jest w trybie podglądu
Visa fullständig version av sidan
Sklep internetowy Shoper.pl