Barnklänning Chantal i rosa

Skickas inom: 1 dag
Leverans: Priset inkluderar inte eventuella betalningskostnader kontrollera leveransmetoderna
Pris: 590,00 kr 590.00
kvantitet styck

Inne rozmiary dostępne

lägg till i önskelistan
* - Fält obligatoriskt

Beskrivning

En skapelse som från ett kungligt hov - Chantal klänning för flickor Drömmer din dotter om en elegant klänning för flickor som om den vore från ett kungligt slott? Den rosa Chantal är det perfekta valet. Delikat spets, ett satängbälte med dekorationer samt ett kaskadformigt, flerskiktigt tyll är en materialkombination för en sann hovdam. Tillsammans skapar de en komposition där varje barn kommer att känna sig som en verklig sagoprinsessa.

Kungliga material i flickklänningen - spets, satäng, tyll Chantal är en klänning för flickor för speciella tillfällen. För dess skapande användes delikat spets, tyll samt ett satängbälte med applikationer. En sådan kombination av material ger skapelsen en aristokratisk karaktär. Klänningens färg framhäver dess femininitet. I detta förslag kommer din dotter definitivt att känna sig speciell.

För att sy flickklänningen Chantal valdes tyger som kännetecknas av utmärkt mjukhet och flexibilitet. Alla sömmar har utförts så att de inte stör när de bärs och inte irriterar barnets känsliga hud. Avsaknaden av ärmar samt ett dragkedja i ryggen garanterar enkel påklädning av skapelsen.

Design för en sann hovdam Chantal är inte bara en elegant klänning för flickor som kommer att framhäva alla fördelar med ditt barns utseende. Det är också en väl genomtänkt skapelse. Den kommer att se vacker ut under många viktiga familjehändelser. Konstruktionen av denna modell har utvecklats för att överleva många galna barnlekar och danser!

Flickklänningen Chantal består av en spetsöverdel samt en tyllbotten i asymmetrisk design skapad av flera lager material i olika längder. Detta tillför skapelsen modernitet och dynamik samt presenterar barnets figur på ett utmärkt sätt. Midjan framhävs av ett satängbälte, rikt dekorerat med silver, glänsande applikationer. Bak bildar det en rosett. Det är ett fantastiskt komplement till hela stylingen och kommer säkert att dra till sig varje gästs uppmärksamhet.

Vid vilka tillfällen bör man bära Chantal klänningen för flickor? Den tyllklänningen för flickor Chantal i rosa är perfekt för många speciella tillfällen. Om du tänker på en skapelse för ett bröllop, kommunion eller dop, är denna modell det perfekta valet. Den kommer också att se fantastisk ut under baler, fester och födelsedagar.

Låt din dotter känna sig som en liten prinsessa. Välj modellen av Chantal klänningen för flickor redan nu!

Ålder Storlek Framlängd Bröstomfång
3-4 År 104 60 cm 60 cm
4-5 År 110/116 65 cm 64 cm
5-6 År 122/128 70 cm 68 cm
7-8 År 134 75 cm 72 cm
9-10 År 140/146 80 cm 76 cm
11-12 År 152/158 85 cm 80 cm

Fraktkostnader Priset inkluderar inte eventuella betalningskostnader

Leveransland:

Relaterade produkter

Födelsedagsflickans Silver Hårband
Födelsedagsflickans Silver Hårband
Pris: 28,00 kr

Produktrecensioner (0)

Submit
upp
Sklep jest w trybie podglądu
Visa fullständig version av sidan
Sklep internetowy Shoper.pl