Barn Tyllklänning Chantal i marinblå

Skickas inom: 1 dag
Leverans: Priset inkluderar inte eventuella betalningskostnader kontrollera leveransmetoderna
Pris: 590,00 kr 590.00
kvantitet styck

Inne rozmiary dostępne

lägg till i önskelistan
* - Fält obligatoriskt

Beskrivning

Ståtlig som från ett kungligt hov – Chantal klänning för flickor i marinblå Hur ser en verkligt kunglig klänning för flickor ut? Om du vill veta det, titta på modellen Chantal i färgen marinblå! Det är en skapelse bestående av elegant spets och många lager av lätt tyll i form av en kaskad. Helheten kröns av ett satinbälte med dekorationer. En sådan kombination garanterar att din dotter kommer att se ut som en prinsessa från en saga.

Mjuka och delikata material för känslig hud Klänningen för flickor Chantal har skapats av exceptionellt mjuka och behagliga material. Detta gör att barn gärna väljer denna skapelse. Spets och tyll ger stylingen en ståtlig karaktär. Den marinblå färgen framhäver dess unikhet ytterligare. Pricken över i:et är satinbältet med glittrande applikationer. Det fångar blicken och framhäver vackert midjan.

För bekvämlighetens skull innehåller denna modell av klänning för flickor inga ärmar. En dragkedja finns på baksidan. Chantal är sydd så att sömmarna inte irriterar ditt barns känsliga hud.

Vacker och hållbar klänning för flickor Chantal är en robust sydd klänning för flickor. Tack vare starka sömmar och en bomullsfoder över hela ytan kommer skapelsen att se vacker ut vid många viktiga familjehändelser. Den kommer också att överleva många tvättar. Den behåller sin form för att alltid framhäva det vackraste i ditt barn.

Hur är klänningen för flickor Chantal gjord? Överdelen består av en spetsärmelös topp, medan botten består av många lager asymmetrisk tyll arrangerad i en kaskad. Det är en mycket lätt och samtidigt ståtlig styling. Helheten binds samman av ett satinbälte med glittrande applikationer fram och en rosett bak. Detta kommer att få din dotter att dra till sig varje gästs uppmärksamhet.

Vid vilka tillfällen ska man välja klänningen för flickor Chantal? Den tyllklänningen för flickor Chantal i marinblå är ett förslag som passar perfekt vid många tillfällen. Den kommer att vackert framhäva betydelsen av händelser som bröllop, kommunion eller dop. Du kan också välja den för en bal, mottagning och födelsedagar.

En exceptionell flicka i en exceptionell klänning – välj modellen Chantal nu!

Ålder Storlek Framlängd Bröstomfång
3-4 År 104 60 cm 60 cm
4-5 År 110/116 65 cm 64 cm
5-6 År 122/128 70 cm 68 cm
7-8 År 134 75 cm 72 cm
9-10 År 140/146 80 cm 76 cm
11-12 År 152/158 85 cm 80 cm

Fraktkostnader Priset inkluderar inte eventuella betalningskostnader

Leveransland:

Relaterade produkter

Marinblått Hårband med Rosett för Flickor
Marinblått Hårband med Rosett för Flickor
Pris: 18,00 kr
Elegant Silverband med Kristaller för Flickor
Elegant Silverband med Kristaller för Flickor
Pris: 80,00 kr

Produktrecensioner (0)

Submit
upp
Sklep jest w trybie podglądu
Visa fullständig version av sidan
Sklep internetowy Shoper.pl