Barnspetsklänning Bohemia

Skickas inom: 1 dag
Leverans: Priset inkluderar inte eventuella betalningskostnader kontrollera leveransmetoderna
Pris: 390,00 kr 390.00
kvantitet styck

Inne rozmiary dostępne

lägg till i önskelistan
* - Fält obligatoriskt

Beskrivning

Boho spetsklänning för flickor Bohemia i vitt
Spetsklänningar för flickor är fyllda med charm, delikatess, skönhet och en viss mystik. Precis så är Bohemia i vitt, som med sina valda tyger och snitt starkt anammar boho-stilen. Det är en modell som kommer att passa vid många viktiga familjehändelser. Välj den om du letar efter en klänning som inte bara är vacker, men framför allt bekväm för flickan vid speciella tillfällen.

Spetsyra
Bohemia är en klänning för flickor helt gjord av delikat spets, vilket gör att den faller vackert när den bärs och framhäver alla barnets skönhetsfördelar. Dessutom är tyget mycket mjukt och dess mönster irriterar inte barnets känsliga hud.

För att dölja delar av spetsens genomskinlighet och för att ge en korrekt form samt förstärka konstruktionen av den eleganta klänningen för flickor, är modellen dessutom fodrad med ett bomullsfoder. Detta ger klänningen rätt andningsförmåga, så att barnet inte svettas även under vilda danser och lekar.

Vad mer ingår i denna flickklänning? Ärmar med ¾ längd ger lämpligt skydd för barnets axlar på kyliga dagar och tillåter samtidigt komfort, till exempel när du äter (minskar risken för att ärmarna blir våta av misstag). En dragkedja på baksidan gör det enkelt att ta på och av klänningen, så att du snabbt och problemfritt kan ändra din dotters outfit.

Boho-stil klänning för flickor!
Modellen Bohemia är helt gjord av spets som kan kompletteras med ett satinband med justerbar storlek. Med det kan du framhäva barnets midja och klänningen får den rätta formen. En spetskrag vid halsen tillför ytterligare elegans till flickans klänning. Med sådan design kan Bohemia användas för många boho-stil outfits.

Vilka tillfällen passar Bohemia klänningen för flickor?
Den vita nyansen av flickans klänning gör att Bohemia kan användas inte bara vid många viktiga familjehändelser, utan också för olika funktioner. Den passar utmärkt som en klänning för första kommunen eller som en barnbrudtärneklänning. Så tveka inte att klä din dotter i den för ett bröllop, första kommunen, dop, bal, fest eller barnets födelsedag.

Boho klänning för flickor, perfekt för många speciella tillfällen – upptäck Bohemia. Lägg denna modell i korgen redan nu!

Ålder Storlek Längd Bröstomfång
2-3 År 92/98 66 cm 54 cm
3-4 År 104 71 cm 56 cm
4-5 År 110/116 75 cm 58 cm
5-6 År 122/128 77 cm 60 cm
7-8 År 134/140 82 cm 64 cm

 

Fraktkostnader Priset inkluderar inte eventuella betalningskostnader

Leveransland:

Relaterade produkter

Cream Elegans Spetsband för Flickor
Cream Elegans Spetsband för Flickor
Pris: 80,00 kr
Silver Diadem Hårband med Kristaller för Flickor
Silver Diadem Hårband med Kristaller för Flickor
Pris: 40,00 kr

Produktrecensioner (0)

Submit
upp
Sklep jest w trybie podglądu
Visa fullständig version av sidan
Sklep internetowy Shoper.pl