Barnklänning Bianka

Skickas inom: 1 dag
Leverans: Priset inkluderar inte eventuella betalningskostnader kontrollera leveransmetoderna
Pris: 450,00 kr 450.00
kvantitet styck

Inne rozmiary dostępne

lägg till i önskelistan
* - Fält obligatoriskt

Beskrivning

Elegans med en touch av glans – Bianka klänningen för flickor Har du letat igenom många klänningsalternativ för flickor, men tycker att de antingen är för pråliga eller för blygsamma? Här är en modell med en enkel design som med sitt glans kommer att fånga uppmärksamheten hos många gäster. Det låter ditt barn se vackert ut vid olika speciella tillfällen. Upptäck Bianka!

Bekväm och iögonfallande på samma gång Det är svårt att hitta en klänning för flickor som är både bekväm att bära och bländande i utseendet. Bianka uppfyller båda dessa villkor perfekt. Den enkla ärmfria designen möjliggör obegränsad rörelse och frihet under lek och dans. Paljetterna på övre delen av klänningen ger den ett distinkt, men diskret glans. Därför är det en populär modell bland både mammor och döttrar.

Övre delen av denna festklänning för flickor är rikligt dekorerad med paljetter längs hela överkroppen. Nedre delen består av två lager tyll, skyddade med ett dubbelt foder. Detta gör att klänningen faller vackert vid rörelse, och materialet blir inte statiskt eller fastnar på barnets ben. En paljettbåge framför tillför en unik charm och femininitet till hela stylingen. Hela klänningen är dessutom försedd med ett bälte bak som kan knytas till en rosett för justerbar passform.

Mjuka material för barnets känsliga hud En elegant klänning för flickor bör framhäva ditt barns skönhet. Den måste dock också erbjuda komfort och säkerhet. Bianka är tillverkad av mjuka och behagliga material som inte irriterar barnets känsliga hud. Dessutom är alla sömmar och paljetter sammanfogade så att de erbjuder största möjliga komfort.

För vilka tillfällen passar Bianka klänningen för flickor? Det är en mycket praktisk modell. Den är perfekt för många viktiga familjehändelser. Och inte bara det! Den ljusgula nyansen med en gyllene glans i kombination med den enkla ärmfria designen gör det möjligt att kombinera klänningen med andra klädesplagg. Detta betyder att du med Bianka kan skapa många vackra stilar. Klänningen kommer att se fantastisk ut vid bröllop, dop, födelsedagar, baler eller fester.

Denna flickklänning väntar bara på att din dotter ska kunna bära den och se underbar ut. Lägg den i korgen nu!

Ålder Storlek Bröstomfång Längd
3-4 År 104 59 cm 59 cm
4-5 År 110/116 63 cm 64 cm
5-6 År 122/128 66 cm 68 cm
6-7 År 134 70 cm 70 cm
7-8 År 140 72 cm 76 cm
8-9 År 146/152 74 cm 78 cm
10-11 År 158/164 78 cm 83 cm

 

Fraktkostnader Priset inkluderar inte eventuella betalningskostnader

Leveransland:

Relaterade produkter

Födelsedagsflickans Gyllene Hårband
Födelsedagsflickans Gyllene Hårband
Pris: 80,00 kr
Champagnefärgat Hårband med Rosett för Flickor
Champagnefärgat Hårband med Rosett för Flickor
Pris: 18,00 kr

Produktrecensioner (0)

Submit
upp
Sklep jest w trybie podglądu
Visa fullständig version av sidan
Sklep internetowy Shoper.pl