Barnklänning Margaret vit

Skickas inom: 1 dag
Leverans: Priset inkluderar inte eventuella betalningskostnader kontrollera leveransmetoderna
Pris: 430,00 kr 430.00
kvantitet styck

Inne rozmiary dostępne

lägg till i önskelistan
* - Fält obligatoriskt

Beskrivning

En drömmig flickklänning – Margaret.

En festklänning för flickor Margaret är en modell rik på många utsökta detaljer. Ett unikt snitt, lämplig längd och ett brett urval av färger garanterar att denna kreation kommer att uppfylla sitt syfte vid många familjeceremonier och mer. I denna tyllklänning kommer din dotter att känna sig som en riktig prinsessa!

En perfekt kombination av spets, tyll och satin. För att skapa denna unika flickklänning användes material såsom spets, tyll och satinelement. En sådan kombination ger inte bara ett flickigt, lätt utseende utan också en delikat, diskret glans. Detta kommer att låta din dotter sticka ut bland gästerna vid evenemanget.

De använda tygerna kännetecknas av utmärkt mjukhet. Alla sömmar är gjorda med största omsorg. Därför orsakar kreationen inte irritation på barnets känsliga hud. Avsaknaden av ärmar garanterar enklare påklädning och hög komfort vid användning. I denna kreation kan din dotter fritt leka med sina kamrater.

Solid konstruktion med WOW-effekt. Margaret är en modell av flickklänning som inte bara kännetecknas av ett vackert utseende utan också genomtänkt utförande. Detta gör att den inte bara ser fantastisk ut på barnet och framhäver alla dess fördelar. Framför allt är den hållbar och kommer att överleva många viktiga ceremonier.

Överdelen av flickklänningen består av ett lager satin och delikat glänsande spets. Ett transparent parti på axlarna ger helheten karaktär.

Nederdelen består av flera lager tyll. Detta gör att kreationen får volym och vackert framhäver kroppens former. Denna flickklänning ligger vackert och fladdrar vackert under dans.

I klänningen Margaret är midjan markerad med en vacker satinrosett. Hela kreationen är dessutom fodrad med foder. Detta gör att den länge behåller sin korrekta form.

Vilka evenemang passar flickklänningen Margaret för? Margaret är ett utmärkt val för både bröllop, dop och andra viktiga händelser – som baler eller födelsedagar. I den vita versionen fungerar den också som en kommunionklänning. Det garanterar inte bara ett värdigt utseende utan också komfort på en så speciell dag. I denna flickklänning kommer din dotter att känna sig självsäker och verkligen vacker.

Låt din dotter se perfekt ut. Lägg modellen Margaret i kundvagnen nu!

Ålder Storlek Bröstomfång Längd
3-5 År 110/116 62cm 88cm
5-6 År 122/128 66cm 94cm
7-8 År 134 70cm 101cm
8-9 År 140/146 74cm 106cm
10-11 År 152/158 76cm 112cm
12-13 År 164 82cm 114cm

 

Fraktkostnader Priset inkluderar inte eventuella betalningskostnader

Leveransland:

Relaterade produkter

Elegant Vita Pärlhårband för Flickor
Elegant Vita Pärlhårband för Flickor
Pris: 75,00 kr
Elegant Silverband med Kristaller för Flickor
Elegant Silverband med Kristaller för Flickor
Pris: 80,00 kr

Produktrecensioner (0)

Submit
upp
Sklep jest w trybie podglądu
Visa fullständig version av sidan
Sklep internetowy Shoper.pl