Änglalik Tyllklänning Långärmad Elegans för Flickor

Skickas inom: 1 dag
Leverans: Priset inkluderar inte eventuella betalningskostnader kontrollera leveransmetoderna
Pris: 450,00 kr 450.00
kvantitet styck

Inne rozmiary dostępne

lägg till i önskelistan
* - Fält obligatoriskt

Beskrivning

Denna vackra och eleganta långärmade tyllklänning Angel i nyanser av vitt och rosa är ett exceptionellt val för speciella tillfällen. Med sin änglalika design, inklusive det unika utskärningen på ryggen, gör denna klänning att varje liten flicka ser ut som en riktig ängel.

Den spetsade toppen av klänningen, stödd av ett foder, ger inte bara ett vackert utseende utan också bärkomfort, medan flera lager av tyllvolanger lägger till lätthet och charm till klänningen. Varje element i denna klänning har skapats med omsorg om detaljer, med användning av endast material av högsta kvalitet, vilket garanterar oöverträffad komfort och hållbarhet.

Dessutom möjliggör klänningens elastiska natur en perfekt passform till barnets kropp, vilket är avgörande för att upprätthålla elegans och komfort. Klänningen är designad för att tjäna vid olika högtider, som inte bara ett tecken på god smak utan också ett praktiskt val för varje speciellt tillfälle.

Denna modell är tillgänglig i ett brett utbud av storlekar, vilket möjliggör en perfekt passform för flickor i olika åldrar, från spädbarn till äldre barn. Storlekarna har noggrant valts ut för att matcha barnets naturliga tillväxt, vilket gör det möjligt att hitta den perfekta storleken för varje liten dam.

Således är den långärmade tyllklänningen Angel ett exceptionellt val som kombinerar elegans, komfort och hög kvalitet, vilket gör att varje flicka känner sig speciell på denna viktiga dag. Ge ditt barn oförglömliga upplevelser och vackra minnen genom att välja denna klänning för kommande speciella tillfällen.

Ålder Storlek Längd Bröstomfång
6-9 Månader 74 42 cm 42 cm
9-18 Månader 80/86 47 cm 46 cm
18-36 Månader 92/98 52 cm 50 cm
3-4 År 104 62 cm 54 cm
4-5 År 110/116 67 cm 58 cm

6-7 År

122/128
72 cm
62 cm

Fraktkostnader Priset inkluderar inte eventuella betalningskostnader

Leveransland:

Relaterade produkter

Silver Diadem Hårband med Kristaller för Flickor
Silver Diadem Hårband med Kristaller för Flickor
Pris: 40,00 kr
Elegant Silverband med Kristaller för Flickor
Elegant Silverband med Kristaller för Flickor
Pris: 80,00 kr

Produktrecensioner (0)

Submit
upp
Sklep jest w trybie podglądu
Visa fullständig version av sidan
Sklep internetowy Shoper.pl