Änglalång – Eleganta Barnklänning

Skickas inom: 1 dag
Leverans: Priset inkluderar inte eventuella betalningskostnader kontrollera leveransmetoderna
Pris: 370,00 kr 370.00
kvantitet styck

Inne rozmiary dostępne

lägg till i önskelistan
* - Fält obligatoriskt

Beskrivning

För små änglar – Angel long barnklänning för flickor Vill du förvandla din lilla dotter till en bedårande ängel? Denna eleganta flickklänning kommer att hjälpa dig med det! Angel i en version med långa ärmar och ett längre nederdel är ett fantastiskt val för viktiga familjehändelser. Den är också perfekt för olika fester och baler. Ditt barn kommer att se fantastiskt ut!

Mjuka material och bärkomfort Angel long flickklänningen består av en spetsig vit överdel och en tyllrosa underdel. Hela klänningen är dessutom fodrad. Detta gör att den kan användas vid många tillfällen och familjefester.

För att skapa denna flickklänning användes mjuka och behagliga tyger av hög kvalitet. De gör att klänningen är bekväm att bära. Ditt barn kan fritt leka och busa i den utan oro för obehagliga irritationer på den känsliga huden.

Flickklänning – delikat och elegant Angel long är ett förslag på en elegant klänning för speciella tillfällen. Ett extra snitt på ryggen gör att klänningen får en unik karaktär och drar uppmärksamhet. Överdelen av klänningen är elastisk, vilket gör att den perfekt anpassar sig efter barnets figur. Den delikata rosa tyllen tillför hela looken en mycket flickig känsla.

Tack vare de långa ärmarna och den förlängda nederdelen passar Angel flickklänningen även under kallare dagar. Spets och tyll i klänningen ger ett intryck av svävande, lätt och elegans. Detta gör att den kan tjäna som en klänningsklänning.

För vilka tillfällen är det värt att välja Angel long flickklänning? Om du letar efter en klänning för flickor för ett bröllop, dop eller kommunionsfest, är denna modell ett utmärkt val. Klänningen kan också vara till hjälp när du skapar kostymer för en maskerad eller Halloween. Det räcker med att lägga till några tillbehör för att förvandla barnet till en söt ängel. Det är en praktisk modell som du kan använda vid många speciella tillfällen.

Vänta inte! Lägg till denna unika flickklänning i korgen redan idag. Låt ditt barn känna sig vackert, som om det vore en ängel!

Storlek Längd Bröstomfång
104 70 cm 54 cm
110/116 74 cm 56 cm
122/128 78 cm 58 cm
134 84 cm 60 cm
140 90 cm 62 cm

 

Fraktkostnader Priset inkluderar inte eventuella betalningskostnader

Leveransland:

Relaterade produkter

Elegant Vita Pärlhårband för Flickor
Elegant Vita Pärlhårband för Flickor
Pris: 75,00 kr
Födelsedagsflickans Silver Hårband
Födelsedagsflickans Silver Hårband
Pris: 28,00 kr

Produktrecensioner (0)

Submit
upp
Sklep jest w trybie podglądu
Visa fullständig version av sidan
Sklep internetowy Shoper.pl